Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El pòdcast de Corinna Larsen revela tots els detalls de la relació més cara del rei emèrit

|

- Publicitat -

Corinna Larsen se suma a la tendència dels pòdcasts i estrenarà el que serà, segurament, el més suculent dels últims anys. L’empresària alemanya i examant del rei emèrit d’Espanya, Juan Carlos I, fa trontollar de nou la Casa Real espanyola amb un pòdcast on revela tots els detalls de la relació que va mantenir amb el que va ser monarca. La sèrie d’àudios, que s’estrena el pròxim dilluns, tindrà un total de 8 capítols, en els quals Larsen narra la relació amorosa, però tacada per la corrupció, que va mantenir amb Juan Carlos I.

En el primer episodi, titulat “La caseta”, que alguns mitjans han pogut escoltar, l’examant explica com es van conèixer i enamorar. Tal com narra Larsen, tots dos van coincidir en una cacera a la Garganta (Ciudad Real), i d’allà van començar a intensificar el contacte, que en un primer moment era estrictament professional i lligat a l’empresa de Larsen, dedicada a la logística d’armes, segons El Español. “La caseta” fa referència al lloc on van tenir la primera cita oficial Juan Carlos I i Corinna: l’antic pavelló de cacera de Francisco Franco. Aquest va ser el seu primer niu d’amor.

Publicitat

Corinna també revela que va arribar a considerar Juan Carlos I com el seu marit: “Quan la gent ho anomena ‘aventura’ i em diuen ‘l’amant’, no és que sigui despectiu, és que no descriu amb precisió la profunditat i l’amplada d’aquesta relació. Mai m’havia sentit tan vinculada a algú com amb el rei d’Espanya, en el meu cor ell era el meu marit”, explica en el pòdcast, tal com recull el 324.

El públic espera que els 8 episodis també incloguin les ombres d’aquesta relació extramatrimonial del rei d’Espanya, la qual està marcada per la corrupció, el joc brut i les batalles judicials. Presumptament, Juan Carlos I va utilitzar Corinna per a negocis fraudulents i amagar grans sumes de diners a Suïssa; en denunciar-ho ella, es comença una pugna judicial en la qual no falten els serveis secrets d’Espanya, l’espionatge, la intimidació i les amenaces. Recentment, Larsen va denunciar l’emèrit davant la justícia britànica per espionatge i assetjament. 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut