Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El PDeCat intenta sembrar la zitzània a Junts pels Pressupostos espanyols

|

- Publicitat -

El portaveu del PDeCAT al Congrés, Ferran Bel, ha assegurat aquest dimarts que alguns consellers de JxCat, com el d’Empresa, Ramon Tremosa, el van trucar per negociar qüestions dels pressupostos generals de l’Estat (PGE) amb el Govern central.

Ho ha dit en una entrevista de Canal Terres de l’Ebre recollida per Europa Press, en ser preguntat sobre que Tremosa li hagi agraït l’esmena sobre la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) que el PDeCAT va pactar incloure en els comptes: “No és l’únic conseller que m’ha cridat perquè negociï coses en aquest Pressupost a Madrid. Tremosa ha tingut l’honestedat de dir-ho i reconèixer-ho”.

Publicitat

Bel intenta sembrar la zitzània entre els seus excol·legues i ha retret aquesta contradicció de JxCat i ha demanat coherència: “Si tu no vols desgastar-te pactant uns Pressupostos amb l’Estat, això de demanar-ho als excompanys de formació i després sortir criticant perquè el PDeCAT dóna suport als Pressupostos, molt coherent no és”, i ha sostingut que el ‘no a tot’ no porta enlloc.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut