Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El músic Arnau Tordera denuncia el “tracte denigrant” que va rebre al Planta Baixa de TV3

|

- Publicitat -

El músic Arnau Tordera, autor de l’òpera prima “La gata perduda”, denuncia haver rebut un tracte “denigrant” per part de l’equip encarregat del programa Planta Baixa, que s’emet a TV3. Tordera va relatar a través d’un vídeo en directe d’Instagram el “menyspreu absolutament intolerable” patit el passat dijous, 3 de novembre.

El músic i autor, així com dues cantants de l’òpera, havien de ser entrevistats al Planta Baixa amb motiu de l’estrena de “La gata perduda”, un projecte que, a més de ser una òpera, es va dur a terme de forma participativa i que mostra els llaços existents entre el Liceu i el barri del Raval; es tracta, a més, de la primera òpera estrenada al Liceu que parla d’un dels barris més castigats de Barcelona.

Publicitat

No obstant això, i pràcticament sense previ avís, l’equip del programa va cancel·lar l’entrevista a Tordera i a les cantants Mouna Haloul i Joana Duch, tot i que ja eren a les instal·lacions de la CCMA i TV3. Tal com exposa el músic, i recull VilaWeb, la direcció del programa va suspendre l’entrevista arran de la retirada de Gerard Piqué del Barça. L’entrevista havia estat pactada dies enrere. 

“Fins quan haurem d’aguantar aquesta submissió al món de l’esport?” criticava Tordera a Instagram, afegint també que havia perdut 4 hores de desplaçament, ja que no viu a Barcelona i hi havia anat expressament.

Et pot interessar  La justícia investiga si Gerard Piqué va pagar a Rubiales des de comptes andorrans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut