Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El ministre de justícia espanyol assegura a JxCat que “No hi ha repressió de l’Estat contra Catalunya”

|

- Publicitat -

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha assegurat aquest dimarts de manera taxativa que “no hi ha repressió de l’Estat espanyol contra Catalunya” i ha acusat JxCat de “no entendre” que Espanya “és un estat social i de dret on les institucions són independents”. Segons Campo, l’independentisme acusa l’Estat de “repressió” tan si les sentències dels tribunals els afavoreixen com si no, però “s’equivoquen” perquè “l’estat de dret és molt més ampli” que els seus plantejaments.

Ha fet aquestes manifestacions en resposta a la pregunta del portaveu de JxCat al Senat Josep Lluís Cleries, que li ha recordat que hi ha 2.850 persones a Catalunya que han patit o pateixen processos judicials, i li ha recordat “l’operació Volhov” de la Guàrdia Civil, “un més ds muntatges des de la ‘independència del poder judicial”. A la “democràcia espanyola els fatxes estan protegits però els independentistes pateixen repressió”, ha dit.

Publicitat

“Podem seguir parlant de diàleg, però l’únic diàleg possible no és altre que l’amnistia de presos polítics i exiliats, i la resta és una cortina de fum per amagar l’estat repressor que representen”, ha tancat Cleries.

Et pot interessar  Cleries diu que Junts vol la continuïtat de la legislatura si hi ha una amnistia de reconciliació i pressupostos socials
Publicitat

Opinió

Minut a Minut