Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

El joc brut de Cs: Aprofita la situació al Ripollès i la Cerdanya per fer precampanya

Carrizosa diu que el tancament perimetral de les dues comarques pirinenques a dos dies de Nadal “arruïna” les dues comarques

Agències 23/12/2020
El president de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa | ACN

El líder de Ciudadanos (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, assegura que el confinament perimetral de la Cerdanya i el Ripollès a dos dies de les festes de Nadal “arruïna” aquestes dues comarques. En una roda de premsa a Palamós, Carrizosa ha afirmat que aquesta és una decisió polèmica més que se suma a les que Catalunya acumula. Entre elles, les restriccions amb franges d’obertura a l’hostaleria, que qualifica de “forrellat encobert”. “Molts restauradors i comerciants comptaven amb la temporada perquè fa quatre dies van anunciar les últimes mesures i ara les previsions que havien fet se n’han anat en orris”, ha assegurat.

Carrizosa també ha dit que temen que “aquesta imprevisió i falta de negociació” a la qual el Govern els té “acostumats” pugui provocar una allau de reclamacions. “Molts poden decidir acudir als tribunals i obtenir indemnitzacions milionàries, que acabarem pagant tots per la negligència del Govern”, ha afegit.