Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El joc brut de Cs: Aprofita la situació al Ripollès i la Cerdanya per fer precampanya

|

- Publicitat -

El líder de Ciudadanos (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, assegura que el confinament perimetral de la Cerdanya i el Ripollès a dos dies de les festes de Nadal “arruïna” aquestes dues comarques. En una roda de premsa a Palamós, Carrizosa ha afirmat que aquesta és una decisió polèmica més que se suma a les que Catalunya acumula. Entre elles, les restriccions amb franges d’obertura a l’hostaleria, que qualifica de “forrellat encobert”. “Molts restauradors i comerciants comptaven amb la temporada perquè fa quatre dies van anunciar les últimes mesures i ara les previsions que havien fet se n’han anat en orris”, ha assegurat.

Carrizosa també ha dit que temen que “aquesta imprevisió i falta de negociació” a la qual el Govern els té “acostumats” pugui provocar una allau de reclamacions. “Molts poden decidir acudir als tribunals i obtenir indemnitzacions milionàries, que acabarem pagant tots per la negligència del Govern”, ha afegit.

Et pot interessar  El cartell de Cs pel 12-M està fet amb intel·ligència artificial i demana "detenir" Puigdemont i Sánchez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut