Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El Govern obre una línia extraordinària d’ajuts al lloguer pels joves que van quedar-se sense el bo jove

|

- Publicitat -

El Govern obrirà el pròxim dimecres, 22 de febrer, una nova línia extraordinària d’ajuts al lloguer dotada amb 6,7 milions d’euros que es destinarà exclusivament als 3.687 joves que van quedar-se sense el bo lloguer jove promocionat pel govern espanyol per falta de pressupost. Ara, però, aquests joves catalans que van quedar-se fora continuaran rebent els 250 euros d’ajuda al lloguer, de manera que el 100% dels sol·licitants que compleixen els requisits finalment han optat al bo.

“Amb aquesta convocatòria extraordinària assolirem un 100% de sol·licituds favorables cobertes pel 2022”, ha indicat la secretària d’Habitatge, Marina Berasategui, a l’ACN. Les més de 3.600 persones a qui s’enfoca el nou ajut rebran un SMS per informar-los de la nova línia d’ajuts. “La nostra responsabilitat era respondre i atendre’ls”, ha subratllat Berasategui.

Publicitat

Amb tot, el nou ajut extraordinari que obrirà aquest dimecres la Generalitat tindrà les mateixes característiques que la convocatòria que es va fer al setembre per complementar el bo lloguer jove de l’Estat, que va ser “clarament insuficient”: ser titular d’un contracte de lloguer o de cessió d’ús d’un habitatge o habitació, tenir un salari màxim de 23.600 euros anuals i que el lloguer fos d’un màxim de 950 euros -1.100 euros.

Et pot interessar  El Govern creu que la Moncloa actua per "interessos electorals" en portar al TC la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut