Dimarts, 26 d'octubre de 2021 - Edició 1188
La República

El Govern només contempla l’absolució dels presos i preses polítics

La determinació del Govern en la defensa de l’absolució dels republicans empresonats segueix ferma. El vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha encetat l’any reclamant que el judici […]

Redacció
Redacció 01/01/2019

La determinació del Govern en la defensa de l’absolució dels republicans empresonats segueix ferma. El vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha encetat l’any reclamant que el judici polític contra els independentistes al Tribunal Suprem “acabi com ha d’acabar, en absolució”.

Aragonès recull així el testimoni del president Torra, qui a l’inici del curs polític ja va avisar que el Govern només contempla l’absolució dels presos.

El vicepresident, qui diu tenir una confiança “molt dèbil” amb el Suprem, demana que els presos i preses puguin sortir en llibertat abans del judici per “afrontar la defensa amb totes les garanties”.

El número dos de l’executiu recorda que el Govern “no deixarà d’exigir justícia i reclamar l’absolució dels responsables polítics que estan acusats per haver posat les urnes”.