Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Govern destaca que la publicació de dades “millora les polítiques públiques”

|

- Publicitat -

El secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat, Jordi Foz, ha destacat que la informació i les xifres relatives al coronavirus que ha publicat l’Executiu català han repercutit en “una millora de les polítiques públiques”.

Ho ha explicat aquest dimarts en roda de premsa presencial i telemàtica al costat del secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, i al cap de la unitat de seguiment de Covid-19 a Catalunya, Jacobo Mendioroz.

Publicitat

Foz ha detallat que s’han incrementat en un 500% el nombre de visites i en un 600% el nombre de descàrregues, el que a parer seu demostra la utilitat de les xifres obertes.

En concret, s’han registrat 270.000 visualitzacions i 450.000 descàrregues de xifres i informació sobre la pandèmia que, segons Foz, han servit per a “informar millor i per prendre millors decisions”

“Sabem que gràcies a la publicació de dades hem millorat les decisions que hem pres, generar més confiança i aconseguir que aquestes decisions (a vegades restrictives siguin ben rebudes per la ciutadania”, ha tancat.

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut