Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El govern de la Crida aposta per dissoldre l’entitat i integrar-se al partit de Puigdemont

|

- Publicitat -

El Govern de la Crida consultarà a tots els seus socis quin ha de ser el seu futur davant del nou escenari polític que es planteja després que el president legítim Carles Puigdemont, amb el suport de Jordi Sànchez (ambdós presidents fundacionals de l’entitat) hagin anunciat la creació d’un nou partit polític que es presentarà el pròxim 25 de juliol.

Des del govern de la Crida es comparteix i reconeix com a pròpies les bases fundacionals d’aquesta nova formació, que són la unitat, la transversalitat i la determinació per seguir el mandat l’1 d’octubre.

Publicitat

Integrar-se al nou partit aportant el capital humà i social de la Crida

El govern de la Crida entén que aquesta nova organització política esdevindrà el referent social i polític que defensarà el mandat de l’1-O i per això proposa la dissolució l’entitat i que tot el seu capital social i la seva força s’integrin al nou partit polític del President Puigdemont, així com la feina feta fins ara, amb la voluntat de sumar-hi la gent, de reforçar-lo i convertir-lo en una eina útil per guanyar una Catalunya independent en forma de República.

Una consulta el 16, 17 i 18 de juliol

El govern de la Crida consultarà als associats quin ha de ser el futur de l’entitat garantint la màxima participació. Per a facilitar el debat, s’atendran les preguntes i consultes en els espais territorials, sectorials i ideològics que es demanin i, finalment, es convocarà l’Assemblea General que haurà de prendre la determinació de forma vinculant.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut