Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Govern augmenta les subvencions als sindicats i patronals d’obediència espanyola

|

- Publicitat -

El Govern atorga sense concurs dos milions d’euros en una nova subvenció a CCOO, UGT, Foment i Pimec, sindicats i patronals afins a l’Estat. En total, les administracions catalanes ja els atorgaven uns 10 milions anuals, però, sorprenentment, han decidit incrementar-los.

Davant l’augment important de capital per part del Govern cap als sindicats i patronals, des de primera hora quan s’ha filtrat la notícia, les xarxes socials han estat una allau de crítiques per aquest atorgament “gratuït”. Cal remarcar que ens trobem en el context de l’aprovació de la reforma laboral. Titllen el fet de “vergonyós” i la notícia rep comentaris com “subvencions per a què? Perquè apugin els sou els dirigents un 47%?” o bé, “per no defensar ni el nostre país ni llengua?”

Publicitat

Segons ha revelat Nació Digital, aquesta darrera subvenció s’ha atorgat per a l’aplicació de l’Estratègia Catalana de Seguretat i Salut Laboral 2021-2026, aprovada el juny de l’any passat pel Consell de Relacions Laborals. Aquest òrgan està conformat, precisament, per la Generalitat, CCOO, UGT, Foment i Pimec.

Et pot interessar  El Govern demana explicacions a un Centre Català d'Argentina per no atendre una víctima d'abusos sexuals
Publicitat

Opinió

Minut a Minut