Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

El Govern augmenta fins a 1 milió d’euros la indemnització que reclamarà a Cegos pel caos de les oposicions

Vilagrà ha lamentat que "el que va passar és injustificable i un trencament total de les condicions contractuals"

|

- Publicitat -

Com a mínim, un milió d’euros. Aquesta és la indemnització que el Govern reclamarà a Cegos, l’empresa que va subcontractar per tal que organitzés la jornada  d’oposicions d’estabilització que tenia lloc el passat cap de setmana, i que va resultar en un dia caòtic, on els més de 13.000 opositors van patir tota mena d’incidències amb relació als exàmens. Així ho ha anunciat la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, que ha comparegut a petició pròpia davant el Parlament per tal de donar explicacions sobre el desgavell que els opositors van viure la setmana passada i les mesures que ha adoptat l’executiu català per tal de reparar els danys causats.

“La primera disgustada soc jo mateixa i el meu equip”, ha expressat la consellera, que ha defensat que fins a aquest dia el procés d’estabilització de la plantilla de la Generalitat “havia estat impecable”. Així, Vilagrà ha tornat a assenyalar l’empresa subcontractada com a principal responsable de les incidències, que ha titllat de ser “inadmissibles”, insistint que lamenta “profundament” la situació, però defensant que la crisi que s’està vivint és perquè l’administració ha actuat per reduir la temporalitat. “Qui fa coses té el risc a equivocar-se”, ha subratllat.

Publicitat

La consellera ha lamentat que “el que va passar és injustificable i un trencament total de les condicions contractuals“, eludint així també les crítiques de Cegos a la mateixa Generalitat. En un comunicat, l’empresa defensa la seva actuació i acusa precisament la Generalitat de nombrosos “incompliments”, a la vegada que qüestiona la rescissió del contracte (d’un milió d’euros) que l’executiu català va anunciar a principis de setmana.

Et pot interessar  Vilagrà, sobre l'intent de l'Audiència d'aturar l'amnistia: "No és cap sorpresa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut