Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El Govern aposta per les ajudes universitaries amb una inversió de 164M€

L'executiu intenta revertir la situació dels últims anys

|

- Publicitat -

El Consell Executiu del Govern ha aprovat aquest dimarts el nou contracte programa entre la Generalitat i l’Agència de Gestió d’Ajudes Universitàries i d’Investigació (Agaur) per un valor de 164,8 milions d’euros fins el 2021.

Segons ha informat la Generalitat, l’objecte d’aquest contracte programa és establir el marc de relacions entre la Generalitat, mitjançant la Secretaria d’Universitats i Recerca, i l’Agaur per a la gestió dels programes de beques, ajudes, premis i préstecs.

Publicitat

El nou contracte programa estableix com a objectius estratègics i operatius per l’Agaur millorar l’eficiència i l’eficàcia en la gestió de les convocatòries i programes que gestiona, incrementar el nombre de convocatòries mitjançant eines electròniques i simplificar tràmits.

Una de les novetats, passa per la intensificació dels programes vinculats a la transferència de coneixement com els Doctorats industrials i les convocatòries ‘Llavor i producte’ del programa de la indústria del coneixement.

Per primera vegada, s’iniciarà una convocatòria d’ajudes destinades a potenciar la investigació, específicament, dels departaments de les universitats catalanes.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut