Divendres, 21 de gener de 2022 - Edició 1275
La República

El Govern aposta per les ajudes universitaries amb una inversió de 164M€

El Consell Executiu del Govern ha aprovat aquest dimarts el nou contracte programa entre la Generalitat i l’Agència de Gestió d’Ajudes Universitàries i d’Investigació (Agaur) per un valor de 164,8 […]

Agències 31/07/2018

El Consell Executiu del Govern ha aprovat aquest dimarts el nou contracte programa entre la Generalitat i l’Agència de Gestió d’Ajudes Universitàries i d’Investigació (Agaur) per un valor de 164,8 milions d’euros fins el 2021.

Segons ha informat la Generalitat, l’objecte d’aquest contracte programa és establir el marc de relacions entre la Generalitat, mitjançant la Secretaria d’Universitats i Recerca, i l’Agaur per a la gestió dels programes de beques, ajudes, premis i préstecs.

El nou contracte programa estableix com a objectius estratègics i operatius per l’Agaur millorar l’eficiència i l’eficàcia en la gestió de les convocatòries i programes que gestiona, incrementar el nombre de convocatòries mitjançant eines electròniques i simplificar tràmits.

Una de les novetats, passa per la intensificació dels programes vinculats a la transferència de coneixement com els Doctorats industrials i les convocatòries ‘Llavor i producte’ del programa de la indústria del coneixement.

Per primera vegada, s’iniciarà una convocatòria d’ajudes destinades a potenciar la investigació, específicament, dels departaments de les universitats catalanes.