Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El Gobierno, en contra de la consulta pels JJOO a Catalunya per tal de dur a terme uns jocs espanyols

|

- Publicitat -

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha considerat que “no hauria estat necessari” convocar una consulta pels Jocs Olímpics d’hivern del 2030. “La decisió correspon als governs”, ha opinat Sánchez aquest dimarts al matí en una entrevista a SER Catalunya. La titular de Transports ha dit que “respecta” la decisió de la Generalitat de preguntar a les comarques de l’Alt Pirineu si cal presentar la candidatura, però no la comparteix. “Respectem la decisió, però crec que correspon als governs. Traslladar-ho a la ciutadania potser no ajuda a clarificar una prèvia que no està resolta i, per tant, primer s’hauria d’arribar a l’acord entre els governs dels territoris implicats”, ha dit.

Sánchez ha esperat que es puguin resoldre les discrepàncies de Catalunya i l’Aragó i ha remarcat que el Gobierno serà “favorable a la proposta que faci el Comitè Olímpic Espanyol (COE)”. La ministra de Transports ha remarcat que el projecte “beneficia al conjunt del país”.

Publicitat

Esmenes de Colau

Sobre les esmenes a la llei d’habitatge estatal que ha presentat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, Sánchez ha assegurat que “les analitzarà” i ha afirmat que té “voluntat de sumar els màxims consensos possibles”, però amb uns “límits”. La ministra ha defensat que la norma en tramitació és “bona”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut