Dimarts, 31 de gener de 2023 - Edició 1650
La República

El fal·laç motiu pel qual un funcionari fa retornar una carta destinada a Jordi Sànchez

L’única explicació possible és l’unionisme recalcitrant del treballador públic

Gerard Sesé 13/05/2019

Una fotografia d’una carta s’ha fet viral a Twitter. La carta és d’un usuari de la xarxa, en Xavier Salvadó, que ha penjat la imatge al seu perfil. La carta anava dirigida al pres polític Jordi Sánchez, amb l’adreça a la cel·la on està engarjolat per l’Estat espanyol a Soto del Real.

Tal com es pot veure perfectament, la part frontal del sobre que pretenia enviar al pres polític, es pot llegir perfectament, amb lletra clara i entenedora, l’adreça exacta i el destinatari de la missiva.

Però el funcionari de torn, inexplicablement, va rebutjar entregar l’entrega de la carta perquè, segons ell, és illegible. Concretament, encara que sembli mentida, gargoteja l’escrit original i hi afegeix dins un cercle: “dirección ilegible, devolución”. De fet, escriu “devolucìon” sense accent i amb un punt a la ‘i’ que semblà un accent obert.

L’única explicació possible a aquesta malintencionada acció per part del treballador públic és que el funcionari sigui un unionista recalcitrant i ha volgut boicotejar deliberadament l’entrega.