Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El fal·laç motiu pel qual un funcionari fa retornar una carta destinada a Jordi Sànchez

|

- Publicitat -

Una fotografia d’una carta s’ha fet viral a Twitter. La carta és d’un usuari de la xarxa, en Xavier Salvadó, que ha penjat la imatge al seu perfil. La carta anava dirigida al pres polític Jordi Sánchez, amb l’adreça a la cel·la on està engarjolat per l’Estat espanyol a Soto del Real.

Tal com es pot veure perfectament, la part frontal del sobre que pretenia enviar al pres polític, es pot llegir perfectament, amb lletra clara i entenedora, l’adreça exacta i el destinatari de la missiva.

Publicitat

Però el funcionari de torn, inexplicablement, va rebutjar entregar l’entrega de la carta perquè, segons ell, és illegible. Concretament, encara que sembli mentida, gargoteja l’escrit original i hi afegeix dins un cercle: “dirección ilegible, devolución”. De fet, escriu “devolucìon” sense accent i amb un punt a la ‘i’ que semblà un accent obert.

L’única explicació possible a aquesta malintencionada acció per part del treballador públic és que el funcionari sigui un unionista recalcitrant i ha volgut boicotejar deliberadament l’entrega.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut