Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El darrer ridícul del govern espanyol: Mohamed VI no rebrà Pedro Sánchez 

|

- Publicitat -

El rei Mohamed VI no rebrà finalment al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant la seva visita d’aquest dimecres i dijous a Rabat per la cimera bilateral. Les concessions de l’executiu “més progressista” no han servit per aconseguir una millor relació amb el monarca del Marroc, que li ha donat llargues i només li ha concedit una trucada telefònica, segons vozpópuli.

El viatge és una de les cites més importants de la política exterior espanyola, ja que és una cimera d’alt nivell que pretén posar fi a les crisis institucionals amb el Marroc. I és que el PSOE ha intentat per tots els mitjans ficar-se el regne alauí a la butxaca; només cal recordar el gir històric sobre la posició d’Espanya respecte del Sàhara Occidental o el vot al Parlament Europeu en contra de condemnar la massacre a la tanca de Melilla.

Publicitat

La visita del president espanyol també ha evidenciat la debilitat de la coalició, ja que Unides Podem està en contra de l’aliança amb el règim marroquí i no ha participat del viatge.

Et pot interessar  Sánchez afirma que "Espanya està preparada per reconèixer l'Estat palestí"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut