Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

El Consell de la República acudirà a l’acte unitari de suport al represaliat Dani Gallardo

L'acte se celebrarà al Passeig Lluís Companys de Barcelona a les 19 h de la tarda

|

- Publicitat -

El Consell de la República ha manifestat en un comunicat el seu “total suport” a Dani Gallardo, qui podria passar 4 anys a la presó per manifestar-se en solidaritat a l’independentisme. La institució independentista reconeix tant el seu suport a la causa catalana, com la lluita contra l’Estat repressor espanyol i fa una crida a mobilitzar-se per protestar contra la “injusta condemna”.

Una àmplia delegació de Consells locals, membres de l’Assemblea de Representants i els consellers del Govern del Consell, Lluís Llach i Toni Castellà, seran avui presents a l’acte de suport unitari que se celebrarà al Passeig Lluís Companys de Barcelona a les 19 h de la tarda.

Publicitat

El passat 25 de juliol els tribunals espanyols van notificar a Dani Gallardo que tenia deu dies per entrar voluntàriament a la presó per complir una condemna de quatre anys. L’activista va ser detingut el 16 d’octubre de 2019 en una manifestació a Madrid de suport amb la causa catalana i va passar un any en presó preventiva.

“El Consell de la República recorda que aquest és un més entre els milers de víctimes de la repressió espanyola relacionada amb el conflicte polític entre Catalunya i Espanya”, lamenta l’entitat, tot avisant que no es pot normalitzar aquesta situació.

Et pot interessar  [PUBLICAT el 2017] l'Operació Catalunya a ulls del gran #Puyal
Publicitat

Opinió

Minut a Minut