Dilluns, 30 de novembre de 2020 - Edició 858
La República

El cinisme del PSC portat a l’extrem: Granados demana al Govern que “actuï on té competències”

El PSC exigeix al Govern de la Generalitat que tingui “lleialtat” a Espanya

Redacció
Redacció 04/05/2020
Primer pla de la portaveu del PSC, Eva Granados, en roda de premsa el 10 de febrer del 2020

El PSC ha exigit al Govern que, a més de demanar “transferències”, tingui “lleialtat al projecte comú d’Espanya”. La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha reclamat a l’executiu de Quim Torra que “en comptes de criticar, es facin crítiques constructives” i que expliquin què pensen fer amb els recursos que vindran de l’Estat, i també que siguin “proactius”. En aquest sentit, ha retret que la renda garantida de ciutadania “arriba només a un de cada deu catalans en situació extrema de pobresa”. D’altra banda, Granados ha criticat que Torra no hagi convocat encara els grups parlamentaris per a impulsar “el pacte per la reconstrucció”.

En la seva intervenció a la reunió de la comissió impulsora del Pacte per a la Reconstrucció, Granados ha lamentat que els pressupostos són “inútils” per afrontar la covid-19 i que cal que el Govern faci ja les modificacions necessàries.

“A la conferència de presidents es va acordar les transferències a les comunitats autònomes, però el vicepresident, Pere Aragonès, hauria de fixar-se no només en el que es demana, sinó també el que ofereix el govern d’Espanya: lleialtat al projecte comú europeu”, ha afegit Granados.

Relacionats