Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

El CDR de Girona participarà en les mobilitzacions de Barcelona l’1-O

En un comunicat, expliquen que volen fer costat a les persones represaliades per l'Operació Judes

|

- Publicitat -

El CDR de Girona ha anunciat que aquest any no faran la marxa habitual a la ciutat pel Primer d’Octubre. El motiu és que s’afegiran a les concentracions convocades a Barcelona per fer pinya amb els CDRs represaliats per l’Operació Judes, que aviat hauran d’afrontar un judici farsa amb acusacions de terrorisme.

En un comunicat a la xarxa social X (Twitter), el CDR han detallat tots els actes previstos per la jornada. A més de la manifestació de les sis de la tarda es preveu també que hi hagi un dinar solidari, a més de xerrades i una caminada matinal en “contra de la repressió de l’Estat”. Una de les xerrades comptarà amb Albano Dante Fachin, Josep Costa i Txell Partal.

Publicitat

La manifestació començarà a les 18 hores de la tarda a l’antiga presó de la Model, des d’on es caminarà fins a la caserna de la Guàrdia Civil de Travessera de Gràcia. Així mateix, l’ANC ha convocat una concentració a les 11 h a la plaça d’Urquinaona.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut