Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El cap de la Policia Nacional a Catalunya, en quarantena després de donar positiu en Covid-19

|

- Publicitat -

El comissari en cap de la Policia Nacional espanyola a Catalunya, José Antonio Togores, ha donat positiu en les proves de coronavirus (Covid-19) i treballa des del seu domicili com a mesura de prevenció, segons han informat Europa Press fonts policials.

Segons les citades fonts oficials, el comissari en cap de Catalunya va començar a trobar malament el cap de setmana. En donar positiu en Covid-19, està aïllat a casa seva. Fonts del Ministeri del Interior han assenyalat que no hi ha constància que cap altre comandament o membre de la cúpula del departament ministerial hagi donat positiu.

Publicitat

Dimarts de la setmana passada, 10 de març, Togores va ser un dels comandaments que va rebre a Barcelona la visita del número dos de Fernando Grande-Marlaska al Ministeri de l’Interior, el secretari d’Estat de Seguretat, Rafael Pérez.

En l’acte del dia 10 es va commemorar el 196 aniversari de la Policia Nacional i el número dos d’Interior va aprofitar per visitar la Comandància de la VII Zona de la Guàrdia Civil i el Complex Central dels Mossos d’Esquadra a Sabadell. Durant la jornada va estar acompanyat per la delegada de Govern a Catalunya, Teresa Cunillera.

Togores va ser nomenat per Grande-Marlaska cap a Catalunya de la Policia el setembre de 2018. Fins llavors dirigia la prefectura d’Extremadura després de passar per nombroses unitats policials com la Unitat de Desactivació d’Explosius (TEDAX / NRBQ), la cap de secció de Cavalleria i de Guies Canins o cap de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP).

Publicitat

Opinió

Minut a Minut