Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El Canet Rock més festiu i reivindicatiu aplega 25.000 persones en la seva novena edició

Els artistes han proclamat que cal combatre els “intents de regressió de drets i llibertats” per part de la ultradreta

|

- Publicitat -

L’esperit reivindicatiu del Canet Rock, que va celebrar la seva primera edició l’any 1975 per crear un espai de llibertat al final del franquisme, ha aparegut en aquesta edició a l’inici de la sessió de nit, just després de l’actuació de Joan Dausà, quan els artistes han pujat a l’escenari per llegir un manifest i desplegar una pancarta contra el feixisme. The Tyets, Pupil.les, Triquell, Suu, Els Catarres, Pèl de Gall, Joan Dausà i Els Amics de les Arts, han proclamat que cal combatre els “intents de regressió de drets i llibertats” per part de la ultradreta. “Perquè hem avançat molt des d’aleshores, gràcies al compromís i la lluita de moltes persones, no estem disposats a retrocedir, al contrari, volem seguir avançant”, s’ha llegit.

Unes 25.000 persones han assistit a una novena edició del Canet Rock marcada pel to festiu i reivindicatiu. El certamen al Pla d’en Sala ha ofert les habituals 12 hores de festa, música i protesta, arrencant a ritme de pop i música electrònica amb Triquell i Pupil·les, i finalitzant amb el rock i so volcànic de Buhos.

Publicitat

Un dels moments estel·lars de la nit/matinada ha estat l’actuació de The Tyets, que han convertit el recinte en una gran festa i fins i tot en una sardana multitudinària amb la interpretació del ‘Coti x Coti’, amb un públic totalment entregat. L’actuació ha inclòs col·laboracions amb  Julieta, Els Amics de les Arts i Stay Homas. El Canet Rock ja ha començat a preparar el desè aniversari, que es farà el 6 de juliol del 2024. Segons l’organització, serà una edició molt especial per la qual ja s’han posat les entrades a la venda aquesta mateixa nit a www.canetrock.cat a un preu reduït de 35 euros els adults i 17,5 euros les infantils.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut