Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

El bar del Clot que conserva un dels personatges icònics de la joventut catalana: saps quin és?

Tot i que resulta complicat retrobar-se amb aquests personatges icònics de TV3, existeix un bar al barri del Clot, al carrer del Mercat número 14, a Barcelona

Maria Garcia 26/01/2023

El jovent català que ha crescut amb el Club Súper 3 recorda, encara, els peculiars personatges que cada dia amenitzaven les hores d’abans i després l’escola amb les seves aventures i bromes. La Ruïnosa, el Petri, el MegaZero, la Bibiana, el Tomàtic o el Krust són noms que ressonen entre els joves catalans que miraven la TV entre el 1991 i el 2006, i que indubtablement evoquen l’època daurada pel que fa a la televisió en català pels més petits.

Malgrat que en l’actualitat resulta complicat retrobar-se amb aquests personatges icònics de TV3, existeix un bar al barri del Clot, al carrer del Mercat número 14, a Barcelona, on serà molt senzill retornar, per uns segons, a la infància.

Ferran Albiol és l’encarregat del bar Lolalà, al mercat del Clot, i també va ser l’encarregat de donar veu i vida a un dels personatges més estimats del Club Súper 3. Tant és el seu vincle amb ell, que encara en conserva l’original dins una televisió buida, exposat dins l’establiment. A més a més, segons ha revelat a Catalunya Ràdio, sovint quan li pregunten per la presència del personatge, el Ferran adopta la seva icònica veu, sorprenent així als clients.

Si encara no has endevinat de quin personatge es tracta, ho posarem més senzill: és petit, rodó, de color vermell i sovint duia unes ulleres de sol o un telèfon. Exacte, és l’inoblidable Tomàtic.