Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

El bar del Clot que conserva un dels personatges icònics de la joventut catalana: saps quin és?

|

- Publicitat -

El jovent català que ha crescut amb el Club Súper 3 recorda, encara, els peculiars personatges que cada dia amenitzaven les hores d’abans i després l’escola amb les seves aventures i bromes. La Ruïnosa, el Petri, el MegaZero, la Bibiana, el Tomàtic o el Krust són noms que ressonen entre els joves catalans que miraven la TV entre el 1991 i el 2006, i que indubtablement evoquen l’època daurada pel que fa a la televisió en català pels més petits.

Malgrat que en l’actualitat resulta complicat retrobar-se amb aquests personatges icònics de TV3, existeix un bar al barri del Clot, al carrer del Mercat número 14, a Barcelona, on serà molt senzill retornar, per uns segons, a la infància.

Publicitat

Ferran Albiol és l’encarregat del bar Lolalà, al mercat del Clot, i també va ser l’encarregat de donar veu i vida a un dels personatges més estimats del Club Súper 3. Tant és el seu vincle amb ell, que encara en conserva l’original dins una televisió buida, exposat dins l’establiment. A més a més, segons ha revelat a Catalunya Ràdio, sovint quan li pregunten per la presència del personatge, el Ferran adopta la seva icònica veu, sorprenent així als clients.

Si encara no has endevinat de quin personatge es tracta, ho posarem més senzill: és petit, rodó, de color vermell i sovint duia unes ulleres de sol o un telèfon. Exacte, és l’inoblidable Tomàtic.

Et pot interessar  Detenen a Barcelona un presumpte terrorista d'Estat Islàmic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut