Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

Editorials independents animen a comprar llibres en línia a Sant Jordi

|

- Publicitat -

Una vintena d’editorials independents han animat aquest dimecres a celebrar la campanya #obrimfinestres per Sant Jordi i regalar llibres comprats en línia, ha informat la plataforma Libelista en un comunicat.

Publicitat

La campanya promou que els lectors “obrin finestres” a la literatura i la cultura, i que ho facin comprant i regalant llibres en línia per rebre’l a casa o recollir quan acabi el confinament.

Aquesta iniciativa vol potenciar regalar i llegir llibres en català, i concretament, editors i escriptors d’aquests segells recomanaran lectures al llarg d’aquests dies.

També es poden trobar, remenar i trobar llibres al web LlibreriesObertes.cat, una campanya per donar futur a les llibreries de proximitat. Des del web, els llibreters volen fer xarxa i demostrar “un cop més que entre tots/es, donem vida i sentit a la cultura”. El gremi es fixa el repte de seguir comprant llibres durant les properes setmanes, “com ho hem fet sempre” i permetre, així que “les llibreries puguin tornar a aixecar la persiana”.

Et pot interessar  La FOLC insta Prohens a "deixar de fer demagògia amb la llengua"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió