Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Editorials independents animen a comprar llibres en línia a Sant Jordi

Aquesta iniciativa vol potenciar regalar i llegir llibres en català

Avatar
Agències 15/04/2020
Sant Jordi, un llibre i una rosa

Una vintena d’editorials independents han animat aquest dimecres a celebrar la campanya #obrimfinestres per Sant Jordi i regalar llibres comprats en línia, ha informat la plataforma Libelista en un comunicat.

La campanya promou que els lectors “obrin finestres” a la literatura i la cultura, i que ho facin comprant i regalant llibres en línia per rebre’l a casa o recollir quan acabi el confinament.

Aquesta iniciativa vol potenciar regalar i llegir llibres en català, i concretament, editors i escriptors d’aquests segells recomanaran lectures al llarg d’aquests dies.

També es poden trobar, remenar i trobar llibres al web LlibreriesObertes.cat, una campanya per donar futur a les llibreries de proximitat. Des del web, els llibreters volen fer xarxa i demostrar “un cop més que entre tots/es, donem vida i sentit a la cultura”. El gremi es fixa el repte de seguir comprant llibres durant les properes setmanes, “com ho hem fet sempre” i permetre, així que “les llibreries puguin tornar a aixecar la persiana”.