Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Dues veus destacades de la CUP lamenten el partidisme amb el record dels presos i preses polítics

"Quan la solidaritat es converteix en partidismes deixa de ser, precisament, solidaritat. Guanya l'Estat"

|

- Publicitat -

L’acte organitzat per ERC a Lledoners ha encetat el debat sobre el partidisme en el record dels presos polítics. La discussió a la xarxa, de fet, era -i és- molt visible amb retrets constants sobre la manca d’unitat en qüestions tan sensibles com el primer any de presó dels líders republicans.

Dues de les veus que també s’han mullat sobre aquesta qüestió són la de l’exdiputada cupaire, Mireia Boya, i el regidor de Capgirem Vic, Joan Coma, qui va haver de declarar davant de l’Audiència Nacional acusat per sedició per un discurs on deia que per fer una truita calia “trencar els ous”.

Publicitat

Boya va aprofitar el primer any d’injustícia per defensar que ahir era un “bon dia” per recordar que “el front antirepressiu unitari i una estratègia politicojurídica coordinada pels judicis, més enllà dels partidismes, són imprescindibles”. Afegia, “I pels que no ho han entès: avui això no hi és, i no per nosaltres”.

Joan Coma, per la seva part, era més taxatiu, “quan la solidaritat es converteix en partidismes deixa de ser, precisament, solidaritat. Guanya l’Estat”.

Et pot interessar  El Govern aprova la seva proposta perquè les pistes del Prat siguin independents quatre hores al dia a l’estiu
Publicitat

Opinió

Minut a Minut