Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Dos morts més a Catalunya pel coronavirus

|

- Publicitat -

Catalunya

Un home de 97 anys i una dona de 88 anys han mort en les darreres hores per coronavirus a Catalunya, de manera que són tres les víctimes per la malaltia covid-19. L’home, amb diverses patologies prèvies, vivia en una residència a la capital catalana i, mentre s’esperen els resultats de l’estudi de contactes, s’han aïllat les persones d’aquest centre amb patologia prèvia associada a problemes respiratoris i també la persona amb qui compartia habitació. El Departament de Salut també ha confirmat 23 nous casos de coronavirus, entre els quals un nadó de sis mesos i un d’un any, que estan aïllats a casa en estat lleu. En total hi ha 101 afectats per covid-19 a Catalunya i 25 són professionals sanitaris.

Publicitat

Andorra

A Andorra només hi ha hagut un cas detectat i ja ha estat donat d’alta. Era un jove de 20 anys que va arribar a estar ingressat des del dissabte 29 de febrer i havia contret el virus en un viatge a Milà. El 2 de març ja va tornar cap a casa seva.

País Valencià

Al País Valencià s’han diagnosticat 46 casos positius a les tres províncies (26 a València, 16 a Alacant i quatre en Castelló). En aquesta regió es va produir la primera mort d’un home el 13 de febrer. El primer cas es va detectar a Castelló, un jove de Borriana que havia estat a Milà i va ser donat d’alta el 6 de març.

Illes Balears

A les Balears hi ha 11 casos entre Mallorca amb 8, Menorca amb 2 i Eivissa amb només 1. Dues persones han estat donades d’alta, la primera a mitjans de febrer.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut