Diumenge, 9 de maig de 2021 - Edició 1018
La República

Dos morts més a Catalunya pel coronavirus

Dues persones grans de 97 i 88 anys i ja són 3 les morts al Principat

Redacció
Redacció 09/03/2020
Dos mujeres con mascarillas caminan por Barcelona el mismo día en que se confirman nuevos casos de pacientes contagiados de coronavirus en España, en Barcelona (España), a 25 de febrero de 2020. 26 FEBRERO 2020 ENFERMEDAD;VIRUS;WUHAN;CHINA;MASCARILLAS;PROTECCIÓN SANITARIA 2/26/2020

Catalunya

Un home de 97 anys i una dona de 88 anys han mort en les darreres hores per coronavirus a Catalunya, de manera que són tres les víctimes per la malaltia covid-19. L’home, amb diverses patologies prèvies, vivia en una residència a la capital catalana i, mentre s’esperen els resultats de l’estudi de contactes, s’han aïllat les persones d’aquest centre amb patologia prèvia associada a problemes respiratoris i també la persona amb qui compartia habitació. El Departament de Salut també ha confirmat 23 nous casos de coronavirus, entre els quals un nadó de sis mesos i un d’un any, que estan aïllats a casa en estat lleu. En total hi ha 101 afectats per covid-19 a Catalunya i 25 són professionals sanitaris.

Andorra

A Andorra només hi ha hagut un cas detectat i ja ha estat donat d’alta. Era un jove de 20 anys que va arribar a estar ingressat des del dissabte 29 de febrer i havia contret el virus en un viatge a Milà. El 2 de març ja va tornar cap a casa seva.

País Valencià

Al País Valencià s’han diagnosticat 46 casos positius a les tres províncies (26 a València, 16 a Alacant i quatre en Castelló). En aquesta regió es va produir la primera mort d’un home el 13 de febrer. El primer cas es va detectar a Castelló, un jove de Borriana que havia estat a Milà i va ser donat d’alta el 6 de març.

Illes Balears

A les Balears hi ha 11 casos entre Mallorca amb 8, Menorca amb 2 i Eivissa amb només 1. Dues persones han estat donades d’alta, la primera a mitjans de febrer.