Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Dimiteix un professor de la UAB per no poder impartir les classes d’un màster en català

|

- Publicitat -

Resignar-se o dimitir. Aquest és el dràstic dilema al qual s’ha enfrontat un docent de la UAB que no ha pogut exercir de professor d’un màster perquè no se li ha permès impartir-lo en català. Així ho ha denunciat el mateix docent, Jordi Juanico, en un missatge a Twitter, on assegura que ha abandonat la docència del màster “perquè obligaven a impartir-la en castellà i prohibien el material en català” i evidencia el fet que “cada vegada s’està menystenint més la nostra llengua amb les excuses de la internacionalitat”.

Amb tot, Juanico lamenta haver de dimitir en aquestes circumstàncies, i està convençut que anunciar-ho per xarxes segurament li farà perdre “prestigi acadèmic i diners” davant un fet greu en matèria de preservació de la llengua: “Fer-ho públic potser ajuda a pensar que tenim un problema gros com a cultura i com a nació, si continuem per aquest camí”.

Publicitat

Et pot interessar  VIDEO | L'humorista Txabi Franquesa deixa amb un pam de nas una dona que fa 60 anys que viu a Catalunya i no s'ha dignat a aprendre català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut