Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Desallotgen la seu de Vox a Barcelona per una amenaça de bomba

Per ara se li dona poca credibilitat a l’avís i tot apunta a una falsa alarma

|

- Publicitat -

Ensurt a la seu de Vox. Una amenaça de bomba ha obligat a desallotjar aquest dijous les oficines de la formació de Santiago Abascal a Barcelona, al carrer Camp. Els Mossos s’han desplaçat al lloc i han activat els TEDAX i la unitat canina per fer les comprovacions corresponents. S’ha tallat també un carrer lateral per seguretat i prevenció.

El partit ha informat del desallotjament en un comunicat i ha explicat que en la trucada, els informants han assegurat que l’oficina explotaria en mitja hora. També han insultat i amenaçat els membres del partit d’ultradreta, segons Vox, que ha indicat que el secretari general, Ignacio Garriga, ha hagut de cancel·lar una reunió que tenia a la seu. Per ara se li dona poca credibilitat a l’avís i tot apunta a una falsa alarma.

Publicitat

El nou gerent de Vox, Javier Cortés, s’ha aventurat a assenyalar l’independentisme com a responsable de l’amenaça. “Els colpistes separatistes i els seus sequaços tornen a tractar de terroritzar als catalans lleials a Espanya”, ha piulat a X.

Et pot interessar  ERC, Comuns i CUP signen un compromís per a no pactar amb Vox ni amb Aliança Catalana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut