Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Denuncien una agressió sexual a una menor dins la discoteca Waka Sabadell i la difusió del vídeo

|

- Publicitat -

Una mare ha presentat una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra per la difusió d’un vídeo de contingut sexual on hi apareix la seva filla menor d’edat a l’interior de la discoteca Waka Sabadell, segons han avançat ‘El País’ i TV3 i han confirmat fonts policials a l’ACN. A les imatges es pot veure la noia fent una fel·lació a un noi a la pista de ball. En declaracions a TV3, la mare de la jove ha explicat que la seva filla li ha dit que no se’n recorda de res. La denúncia també s’ha presentat per presumpta agressió sexual, segons TV3. Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets.

La mare critica que a la discoteca “ningú anés a separar-los” o a preguntar a la noia si estava bé, així com que ningú li truqués a ella per explicar-li què havia passat.

Publicitat

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha fet una crida a no compartir el vídeo. En una piulada a les xarxes socials ha alertat que l’impacte psicològic sobre les persones afectades pot ser “devastador”. A més, ha recordat que la gravació i la difusió d’imatges sense consentiment són delictes, com també ho és compartir-les.

La discoteca Waka acumula denúncies i queixes per diversos altercats, entre els quals també per agressió sexual.

Et pot interessar  La Fiscalia recorre contra la sentència d’Alves per agressió sexual
Publicitat

Opinió

Minut a Minut