Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Demòcrates lamenta que no hi hagi un “front comú” per “bloquejar” les Corts el 28-A

El partit de Castellà defensa que l'únic diàleg amb l'Estat passa per negociar els termes de la implementació de la independència

|

- Publicitat -

Demòcrates de Catalunya lamenta que l’independentisme no hagi estat capaç de conformar un “front comú” per “bloquejar” les Corts espanyoles “fins assolir la implementació dels resultats de l’1-O”. En un comunicat, la formació que lidera Antoni Castellà recorda que el passat febrer va apostar per aquesta estratègia i constata que no ha estat possible tenint en compte que avui divendres s’acaba el termini per presentar coalicions a les eleccions espanyoles del 28 d’abril. Demòcrates defensa que “l’únic diàleg necessari” amb l’estat espanyol és el que passa per la negociació dels termes de la implementació de la independència i insta els partits independentistes que concorren a les eleccions espanyoles a treballar en aquesta direcció.

Castellà, que recentment va ser entrevistat per la República, ja va advertir que “si els partits no són capaços de fer una estratègia per donar sortida a l’1-O ho farem des del Consell per la República”. El portaveu de Demòcrates ja avisava que només tenia sentit presentar-se a les eleccions del 28 d’abril “si és per bloquejar les institucions espanyoles”. Una opció que sí que està explorant Poble Lliure amb Pirates i Som Alternativa.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut