Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

De pel·lícula: Rescat d’una persona ofegada dins d’un cotxe encallat per la pluja

|

- Publicitat -

Les pluges d’aquest divendres han estat diverses i els incidents han estat protagonistes en el tret de sortida del cap de setmana. Així mateix, els Bombers han rescatat en estat greu un home de 63 anys ofegat dins d’un cotxe que ha quedat encallat per l’acumulació d’aigua de pluja en un pas soterrani de l’N-II a Mataró aquest divendres poc abans de les vuit del vespre.

L’afectat ha estat remuntat i traslladat pels serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital del municipi. Després del rescat els Bombers han seguit revisant la zona per assegurar que no hi havia ningú més. La pluja ha assolat amb força aquesta nit el Maresme i en especial Mataró, on s’han acumulat 90 litres per metre quadrat en una hora a la zona del port i s’ha enfonsat un vaixell.

Publicitat

Dos vaixells enfonsats, una dotzena més d’afectats i un ferit greu

La intensa tempesta que ha assolat aquest divendres a la nit la comarca del Maresme ha deixat 90 litres per metre quadrat en una hora a la zona del port de Mataró i ha enfonsat dos vaixells i n’ha afectat una dotzena més, segons ha informat Protecció Civil. En cap dels casos hi ha hagut persones afectades ni vessament de combustible tot i que els serveis d’autoprotecció del port han actuat posant barreres de contenció preventivament. Els Bombers han rebut un centenar d’avisos en el marc de la tempesta, el gruix dels quals del Maresme. A Mataró s’ha rescatat un conductor ofegat d’un cotxe atrapat al pas soterrani del Cargol, que ha quedat inundat. L’home ha estat traslladat greu a l’hospital

Publicitat

Opinió

Minut a Minut