Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Crítiques a la tertúlia del Matí de Catalunya Ràdio dels dilluns per no tenir veus independentistes

|

- Publicitat -

Els mitjans de la Corpo, com a públics que són, intenten sempre tenir veus de tots colors per a evitar ser titllades de sectàries. Per això, molts independentistes que tenen poques opcions de mitjans audiovisuals en català, s’han d’empassar gripaus si volen estar informats en la seva llengua.

Tot i que, a vegades, la balança es desequilibra i així ho han denunciat diferents usuaris a les xarxes que s’han queixat que la tertúlia dels dilluns de El Matí de Catalunya Ràdio no hi hauria veus independentistes.

Publicitat

Els seus tertulians són Manuel Milian Mestre, ex del PP, Montserrat Nebrera, ex del PP, Jaume Roures empresari proper als Comuns, Gemma Ubasart exsecretària general de Podemos a Catalunya i Sonia Andolz la politòloga que podria tenir u perfil més sobiranista tot i que sovint no ho sembla.

Les crítiques a les xarxes han estat recolzades per la presidenta de l’Assemblea Nacional de Catalunya, Elisenda Paluzie: “No sé què passa els dilluns a El Matí de Catalunya Ràdio, a mi un dilluns em van dir de tot: incendiària, sectària… Per haver defensat una pretaula independentista, i absolutament ningú va expressar opinió diferent o va matisar”.

I així contestava a Germà Bel que afirmava: “Això evoluciona a pitjor a El Matí a Catalunya Ràdio. Ara ja es comença a insultar als electors que tinguin un punt de vista diferent del de la unanimitat tertuliana del dia. Aniria bé la presència d’algú que moderés…”

Publicitat

Opinió

Minut a Minut