Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

“Creafest’22”, el festival que reuneix els creadors de contingut en català, se celebra el 5 de novembre

|

- Publicitat -

El pròxim 5 de novembre a Manresa (Bages), concretament a la Plaça Sant Domènec i a l’Auditori, tindrà lloc el “Creafest’22un esdeveniment obert a tothom que reunirà els creadors de contingut en català amb una jornada plena d’actuacions, concerts, xerrades i taules rodones relacionades amb el món de la generació de contingut en llengua catalana.

L’objectiu de l’esdeveniment és reunir els creadors de contingut amb el públic que el consumeix, a la vegada que es vol conscienciar de la importància de triar el català al fer-ho. E

Publicitat

El festival comptarà amb la presència de generadors de contingut i influenciadors en català, com el Gerry Querry Berry i els actors Gerard Sesé i Albert Roig. A banda de les actuacions dels creadors de contingut, hi haurà un seguit de xerrades i taules rodones d’altres entitats amb la presència, entre d’altres, de l’activista per la llengua i fundadora de l’Aixeta, Liz Castro, o el fundador de La Fera, Albert Lloreta.

Els actes a la plaça de Sant Domènec, conduïts pel músic i guionista, Ferran Aixalà i la periodista Sònia Ferrer es desenvoluparan dalt de l’escenari i tindrà una programació durant el matí i tarda basada en concerts i la participació de creadors de contingut que plasmaran dalt de l’escenari allò que fan normalment davant d’una càmera.

Es pot consultar la resta de la programació d’aquest esdeveniment, organitzat per l’Associació Creadors.TV, a través d’aquest enllaç.

Et pot interessar  [VÍDEO] Clatellot de Lluc Salellas al PSC per prioritzar cada cop més el castellà
Publicitat

Opinió

Minut a Minut