Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Cotarelo acusa ERC d’abraçar la indefinició dels comuns sobre la independència

|

- Publicitat -

Ramon Cotarelo, el catedràtic i politòleg espanyol establert a Catalunya i que ha abraçat la causa catalana que lluita per assolir la independència, ha tornat a demostrar que no té pèls a la llengua. La seva activitat a Twitter s’ha intensificat des de que va tancar el seu bloc, Palinuro, al·legant que li menjava massa temps i que molta gent el copiava sense citar ni molt menys pagar-li drets.

Si fa uns dies recriminava les males arts de la suposada “esquerra progressista espanyola” avui n’ha deixat caure una altra de ben grossa.

Publicitat

El publicista i escriptor ha volgut definir la nova posició d’ERC en vers l’eix nacional i ha assegurat que fa com “els seus amis comuns” és a dir, jugar a la indefinició. Segons Cotarelo, ara ERC no és “ni independentista ni no independentista” sinó que acusa els republicans de ser el que “li convingui, però sempre partit institucional” i acaba comparant la formació amb el “Partido Revolucionario Institucional mexicà”.

Cotarelo havia tancat la llista d’ERC el 21 de desembre i després la llista de Puigdemont a Europa, on va muntar un sidral quan va assabentar-se que, sense que ningú l’avisés, l’havien posat com a suplent. Finalment va tancar la llista no sense haver-se queixat sonorament a les xarxes.

Et pot interessar  Albiach situa el PSC i ERC com a "principals aliats" d'un "govern progressista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut