Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Cotarelo a Albano: “No perdis més el temps amb l’esquerra espanyola”

El catedràtic es carrega el fals progressisme mesetari en un sol tuit

Gerard Sesé
Gerard Sesé 19/06/2019
Ramon Cotarelo, en una imatge d'arxiu

Albano Dante Fachín ha publicat un article on intenta explicar a l’esquerra espanyola, aquests últims dies capitanejada pel discurs acusatori de Cristina Fallarás, que l’independentisme no és violent i dels perills que té abraçar aquests arguments similars als de Cs o Vox.

Albano reflexiona: “s’està intentant criminalitzar l’independentisme. Certa esquerra assumint el discurs de Cs, Vox i la Fiscalia” i afegeix que “vull pensar que és un malentès fruit de l’escalfor que a tots ens toca i no una intencionalitat criminalitzadora”. A més, proposa a l’esquerra espanyola que sigui curosa “de ben segur tots ens hi hem d’esforçar”.

Però el catedràtic i politòleg Ramon Cotarelo ràpidament ha advertit amb un tuit de resposta al de Front Republicà que “no perdi més el temps amb l’esquerra espanyola” i raona perquè.

Cotarelo assegura que “el socialisme i el comunisme de Podem no són esquerra, sinó 2 empreses de col·locació d’amics” i apunta que “en relació a Espanya són pura impotència”. A més, conclou que “en relació a Catalunya, són un furgó de cua del feixisme castellà” per acabar amb un “Donec Perficiam”.