Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Contundent rebuig del director de ràdio ‘Ona Mediterrània’ a Felipe VI: “Masclista i corrupte”

|

- Publicitat -

El director de l’emissora mallorquina ‘Ona Mediterrània’, Tomeu Martí i Florit, va rebre una invitació de part de la Casa Reial espanyola per assistir a la ‘recepció’ dels reis d’Espanya al palau de Marivent, ubicat, evidentment, a Mallorca.

Sense cap remordiment ni vergonya, Martí no només li rebutja la invitació – tal com han fet diversos representants polítics – sinó que ha fet arribar una carta al monarca espanyol on exposa vint motius pels quals no hi assistirà.

Publicitat

Una resposta que s’ha fet viral, ja que entre altres li diu que no hi assistirà perquè “va justificar els qui van apallissar els votants de l’1 d’octubre de 2017 a Catalunya” o bé perquè és “masclista i corrupte”.

No només això, sinó que el director de l’emissora lamenta que avui dia hi hagi “molta gent que hauria de poder venir a Mallorca lliurement i no ho poden fer i han de patir la duresa de l’exili” i recorda que la monarquia ho permet.

Et pot interessar  El TSJC ajorna el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per l’1-O per evitar interferències amb la campanya electoral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut