Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Commoció a Palma: dos menors violen una noia ebria i ho difonen a les xarxes socials

|

- Publicitat -

Dos menors d’edat han estat detinguts per la policia espanyola després d’haver, presumptament, agredit sexualment una noia menor durant la celebració d’una festa a Palma (Mallorca). Els dos nois no només van violar la menor, sinó que també van gravar-ho en vídeo i difondre-ho a les xarxes socials.

Publicitat

Els veïns de Palma estan commocionats arran d’un brutal cas d’agressió sexual a una noia menor. Els fets van succeir el passat 16 d’octubre durant una festa a la capital de les Balears, tal com ha informat la policia espanyola en una nota de premsa, i la investigació va començar després que la mare de la víctima interposés una denúncia per aquests fets.

La matinada del 16 d’octubre, diversos menors d’edat es reunien en un habitatge particular de Palma per celebrar una festa. Durant la festa, un dels menors va violar una noia que, segons apunta DBalears, estava molt beguda i gairebé inconscient. Un altre menor, lluny d’evitar que l’agressor continués perpetuant la violació, va il·luminar l’habitació on ocorrien els fets amb la llanterna del mòbil, mentre, a la vegada, gravava i difonia en directe l’atroç violació, presumptament.

Agents de la UFAM es van fer càrrec de la investigació. Després de prendre declaració i d’obtenir diferents indicis que incriminaven els dos menors, els dos menors, el presumpte agressor i el que va difondre la violació, han estat arrestats com a presumptes autors d’un delicte de descobriment i revelació de secrets i d’agressió sexual.

Et pot interessar  Albiol apressa el futur govern espanyol a modificar la llei del menor per perseguir penalment els agressors sexuals
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió