Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Com aprofiten la jornada de reflexió els candidats a les eleccions del 23-J?

Llegir, anar a córrer i a la platja són algunes de les activitats que tenen previstes els caps de llista

|

- Publicitat -

Els candidats a les eleccions generals de diumenge aprofitaran la jornada de reflexió per descansar i estar amb la família i amics després de més de dues setmanes d’intensa campanya electoral. Llegir, córrer, fer una arrossada i anar a la platja són algunes de les activitats que tenen previstes els caps de llista per carregar una mica les piles i afrontar el 23-J.

La cap de llista de Sumar-En Comú Podem per Barcelona, Aina Vidal, té previst de passar la jornada de reflexió amb uns amics a Montmeló (Vallès Oriental). La colla de la candidata dels comuns té com a tradició des de fa anys passar aquest dia fent una arrossada i aquest any ha tocat celebrar-la a la ciutat vallesana.

Publicitat

El candidat d’Espai CiU, Roger Montañola, vol que la seva jornada de reflexió comenci “sense despertador”, tot i que diu que sempre es lleva d’hora, i que a les vuit “ja estarà amb els ulls oberts”. Després té pensat anar a la platja de la Barceloneta, nedar una estona i preparar-se per dinar amb la seva parella. També explica que a la tarda vol veure amics, “que fa molts dies que no veu”, però que la seva intenció és ser “com a màxim” a les nou a casa. “Vull acabar el dia amb un pla de sofà i pel·lícula”, ha declarat.

Gabriel Rufián, el cap de llista d’ERC al 23-J dedicarà el dissabte a anar a córrer al matí, i passar la resta del dia amb el seu fill.

La candidata de Junts, Míriam Nogueras, passarà el dia amb la seva família i amics a casa seva, a Cardedeu. És l’aniversari del seu fill Martí, que en fa 14. I aprofitarà per estar tranquil·lament a casa, a Cardedeu, en família, dedicant també una estona a llegir. El seu marit li ha dit que farà carn a la brasa i després rebran la visita de familiars i amics

El candidat de la CUP per Barcelona, Albert Botran, sortirà de la capital catalana per anar a l’Empordà a passar temps amb la seva parella, família i amics, cosa que no ha pogut fer en els darrers dies pel ritme de la campanya. “Serà un dia molt casolà estaré per casa i aniré a sopar amb amics”, ha explicat.

Pel que fa al candidat de Vox, Juan José Aizcorbe, passarà el dissabte a Madrid. El cap de llista de la formació d’extrema dreta per Barcelona té un casament dissabte a la tarda a la localitat d’El Escorial. De fet, es quedarà a la Comunitat de Madrid fins diumenge al matí, ja que està empadronat a Pozuelo de Alarcón, on anirà a votar. Després d’anar al col·legi electoral, es desplaçarà a Barcelona, ja que seguirà la nit electoral a la seu del partit a la capital catalana.

Per la seva banda, el cap de llista del PP, Nacho Martín Blanco, té previst anar a esmorzar amb l’alcalde de Castelldefels i president del PP a Barcelona, Manu Reyes. El candidat assegura que Reyes li ha donat “una magnífica acollida” al partit després de fer el salt des de Cs, i ara vol aprofitar la jornada de reflexió per parlar-hi i intercanviar opinions sobre la campanya. Després Martín Blanco vol anar a recollir els seus fills, que han estat una setmana fora de colònies, i passarà la resta del dia en família.

I la cap de llista del PSC, Meritxell Batet, té previst passejar per la platja de Barcelona amb la seva mare i fer un cafè. Després anirà a dinar i a passar la resta del dia a Altafulla, al Tarragonès, amb uns amics.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut