Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Colau titlla de masclista El Mundo per un article que insinua que manté una aventura amb Òscar Camps

|

- Publicitat -

Ada Colau ha volgut denunciar i desmentir un article del diari de la caverna El Mundo que insinua que l’alcaldessa de Barcelona tindria problemes amb la seva parella, Adrià Alemany, i que tindria una aventura amb Òscar Camps, propietari de l’ONG i el vaixell Open Arms.

L’article, escrit amb un groguisme extrem, recorda que Colau ha fet bandera de la seva bisexualitat i de les parelles obertes i que la comú s’ha ficat “en jardins sexuals”, amb el MeToo i ho vincula amb una suposada subvenció de l’Ajuntament de la ciutat comtal a l’ONG de Camps.

Publicitat

Colau, amb un sol tuit, s’ha desmarcat de la publicació i ha atacat durament el diari: “Exemple de pseudo periodisme difamatori i masclista. Mentides, insinuacions i l’estigma “puta” com atac a les dones.” A més, afegeix: “Seguirem fent polítiques feministes i seguirem donant suport als que salven vides, per molt que molesti a la caverna”.

Cal recordar, però, que El Mundo va ser el mateix diari que va treure la notícia inventada del compte suís de Xavier Tries a les portes de les eleccions municipals del 2015. Una falsa informació que Colau sí que va donar veracitat i va usar en el seu favor de cara a convèncer els electors.

Et pot interessar  Trias no descarta governar amb el PSC si Junts no guanya el 12-M: "Veurem, a la vida tot pot canviar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut