Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Colau espanyolitzarà Barcelona: Hi haurà pantalles per veure els partits d’Espanya al mundial si alguna entitat ho demana

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha dit aquest divendres que la ciutat cedirà espais per posar-hi pantalles per veure els partits de la selecció espanyola al mundial de futbol de Qatar d’aquest proper hivern si alguna entitat ho demana formalment. Colau ho ha explicat en el ple municipal d’avui, després que la regidora de Valents Eva Parera li hagi fet aquesta petició. L’alcaldessa ha precisat que només es farà pels “partits importants”. Ha afegit que encara “és aviat” i que fins ara cap entitat ho ha demanat, però que si es dona el cas es cedirà un espai, com ja es va fer amb el mundial de Rússia del 2018. Parera ha argumentat que amb aquest gest Barcelona demostraria que està “per sobre de complexos nacionalistes”.

“Tenim un criteri per tractar totes aquestes peticions de la mateixa manera”, ha dit l’alcaldessa, que ha exposat que si arriba la sol·licitud d’un espai per posar pantalles, aquesta s’enviarà a la comissió d’esdeveniments i es buscarà un lloc per fer-ho. “Així ho vam fer el 2018 i així ho farem si algú ho demana pel mundial de Qatar”, ha afegit.

Publicitat

La regidora de Valents, per la seva part, ha suggerit que fins i tot es podria crear una zona pels aficionats –una ‘fan zone’- que, segons ella, no tindria cost per a l’ajuntament si es fa de la mà de patrocinadors i de la federació espanyola de futbol.

“Volem tornar a veure banderes espanyoles a Barcelona per celebrar els èxits de la selecció”, ha conclòs Parera, que també ha recordat a Colau que per posar les pantalles s’haurà de buscar una zona “protegida de les inclemències del temps”, ja que la competició es disputarà als mesos de novembre i desembre.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut