Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Colau creu que Albiach serà la “pròxima” presidenta de la Generalitat

|

- Publicitat -

Ada Colau, ha assegurat aquest dissabte que és “desitjable” que la candidata de la formació a les eleccions catalanes, Jéssica Albiach, sigui la pròxima presidenta de la Generalitat per superar els blocs a Catalunya.

En la seva intervenció durant l’acte ‘Caminant Juntes’ que s’ha celebrat a Madrid, Colau ha assenyalat que la candidata dels comuns serà la “pròxima” presidenta de la Generalitat. “No serà fàcil, però hem demostrat que no hi ha impossibles”, ha subratllat.

Publicitat

Així, l’alcaldessa de Barcelona ha emparat a Albiach durant aquest acte en el qual han estat presents les direccions de les organitzacions que conformen Unides Podem. Considera que seria l ‘ “única garantia” per acabar amb el bloqueig, que a parer seu, representa l’actual Govern de la Generalitat.

La líder dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, serà proclamada la candidata de la formació a les eleccions catalanes el dimecres vinent en ser l’única que ha aconseguit els avals necessaris, com estava previst en el calendari de les primàries en aquest cas.

Tot i que el president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat l’avançament electoral a Catalunya, encara no se sap la data concreta d’aquests comicis.

En aquest sentit, Colau espera que “acabi amb la polarització infame” amb aquestes eleccions perquè, segons la seva opinió, l’actual Executiu de la Generalitat “no creu en el diàleg”.

Et pot interessar  Els comuns ratifiquen Albiach com a candidata a les eleccions: "S'ha de restituir el futur, no el passat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut