Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Cleca de Baños a Colau: “I un clauer de colors”

|

- Publicitat -

L’exdiputat de la CUP, Antonio Baños, ha ridiculitzat el govern d’Ada Colau. En concret, la batllessa de la capital catalana, ha tret pit d’haver aconseguit 65 habitacions concertades, teòricament, per a estudiants a canvi d’un aval al fons Alba Spanish Propco.

El que no ha comentat Colau és que aquest fons podrà comercialitzar 200 places d’allotjaments a prop de la Rambla, és a dir, una zona molt turística que contribueix a la gentrificació. Per acabar-ho d’adobar, les habitacions per a estudiants, segurament, no estarien disponibles per aquest públic durant l’estiu. O sigui, en les etapes de major demanda turística és possible que el fons pogués explotar-los a plaer.

Publicitat

L’exdiputat anticapitalista, amb el seu to irònic habitual, ha fet befa de Colau, deixant a la interpretació que el pacte de l’alcaldessa no és tan beneficiós per a la ciutat, tal com ha informat alguns mitjans de comunicació.

D’aquesta forma, Baños, ens recorda que Colau, a més de les 65 habitacions concertades, ha obtingut un magnífic “clauer de colors”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut