Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Clatellot de Puigdemont al dirigent del PSOE “avergonyit” de no haver-lo extradit: “Si llegissin la sentència es ruboritzarien per altres coses”

|

- Publicitat -

Carles Puigdemont ha deixat anar un bon clatellot a Juan Lobato, dirigent del PSOE i candidat d’aquest partit per a Madrid. Lobato ha manifestat en una recent entrevista amb Onda Cero sentir-se “avergonyit” per no haver aconseguit extradir el president a l’exili perquè fos jutjat per la (in)justícia espanyola. A la mateixa entrevista, el candidat del PSOE manifestava estar a favor de l’eliminació del delicte de sedició del Codi Penal espanyol perquè, d’aquesta manera, situacions com no poder portar Puigdemont perquè sigui jutjat a Espanya no tornin a repetir-se.

Després d’aquestes declaracions per part de Lobato, Puigdemont ha puntualitzat a través de Twitter que va ser el mateix president espanyol, Pedro Sánchez, el que va aprofitar les eleccions per prometre extradir-lo i jutjar-lo en sòl espanyol, “ignorant les normes bàsiques del funcionament d’un estat de dret”. 

Publicitat

“Si llegissin la sentència alemanya potser ho entendrien millor i es ruboritzarien per altres coses” ha reblat el president. 

Et pot interessar  Koldo s'encara amb el Senat i afirma estar "mort" mediàticament: "Em trucaran quan em declarin innocent?"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut