Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Citen a declarar com a investigat el guàrdia civil que presumptament va agredir Jordi Pesarrodona

|

- Publicitat -

La jutge que investiga el cas del pallasso i exregidor de Sant Joan de Vilatorrada Jordi Pesarrodona ha citat a declarar com a investigat el guàrdia civil que presumptament el va agredir amb una porra a l’escola Joncadella, al Bages, durant la celebració de l’1-O. La magistrada el cita pel proper dia 16 de novembre.

Pesarrodona va declarar com a víctima de les càrregues policials el passat 7 de setembre i, en la seva declaració, va poder identificar l’agent que l’hauria colpejat amb la porra a l’escola Joncadella. A conseqüència d’això, la jutge va demanar a la Guàrdia Civil que identifiqués aquest agent. Es tracta del vuitè agent de la Guàrdia Civil investigat al Bages i el primer de l’Escola Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada.

Publicitat

Es dona el cas que la primera magistrada que es va fer càrrec d’aquest cas el va arxivar, però l’actual titular del jutjat d’instrucció número 2 de Manresa va revocar aquest arxiu al considerar que s’havien vulnerat els drets de Pesarrodona en no haver-lo permès declarar.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut