Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Chacón no pot estar-se de criticar la taula de diàleg i “obre la porta” a membres de Junts perquè vagin al PDeCAT

|

- Publicitat -

La secretària general del PDeCAT, Àngels Chacón, ha demanat aquest dilluns a ERC i Junts una estratègia comuna del Govern per a la taula de diàleg amb el Govern central: “Comencem malament la taula de diàleg si els socis del Govern ja tenen posicionaments tan divergents”.

Publicitat

“El que no pot ser és que des del mateix Govern, els partits que configuren el Govern, es comenci a torpedinar la taula abans que comenci”, ha destacat en una conferència de premsa, i ha defensat que el diàleg és el camí que s’ha de seguir.

Ha dit que la taula de diàleg encara no ha començat i ja genera polèmiques, i ha assegurat que no els sorprenen les divergències en el Govern: “Ja és comú aquesta divisió de posicions, però els demanem anar a aquesta taula amb propostes, estratègia comuna i voluntat de dialogar i aconseguir solucions”.

Quan li han preguntat per les eleccions municipals, ha insistit que estan oberts a aliances, tot i que no a grans ciutats com Barcelona, on preparen candidatures que començaran a presentar al setembre.

Després que el pres polític Jordi Turull ha defensat en una entrevista a Catalunya Ràdio que alcaldes del PDeCAT vagin a llistes de Junts, Chacón ha replicat: “Si Turull obre la porta a gent del PDeCAT a anar a Junts, nosaltres obrim la porta a gent de Junts per anar al PDeCAT”.

“És normal que vulguin captar alcaldies o candidats fins ara del PDeCAT. És normal, és una ofensiva, som dos partits diferents amb dos models de país diferent. Nosaltres ho tenim clar, ells estan en aquesta ambigüitat”, ha afegit Chacón.

Et pot interessar  Giró no es presentarà finalment a les primàries per encapçalar la llista de Junts al 23-J
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió