Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Chacón defensa que IQOXE torni a produir aviat per no afectar les altres empreses del polígon petroquímic

|

- Publicitat -

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha defensat que IQOXE torni a produir aviat per no afectar les altres empreses del polígon petroquímic de Tarragona, que depenen del seu òxid d’etilè. Chacón s’ha reunit aquest dilluns amb representants de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i alcaldes del Camp de Tarragona. La consellera ha indicat que la normativa de seguretat empresarial de la Generalitat “és més restrictiva que l’europea” i que IQOXE no tornarà a l’activitat si l’empresa no és segura. També ha assenyalat que l’expedient informatiu obert per esclarir les causes de l’explosió va a poc a poc perquè hi ha informació que només té la investigació judicial.

Publicitat

Iceta, de precampanya a la Petroquímica

El líder del PSC, Miquel Iceta, s’ha desplaçat aquest dilluns al matí a aquest municipi tarragoní que va patir, ara fa un mes, l’explosió química d’Iqoxe, on s’ha reunit amb veïns, sindicats i empreses del sector. Segons Iceta, hi ha “marges de millora importants” tant en matèria de seguretat industrial com d’inspecció de treball, i que el seu partit ho impulsarà al Parlament. En relació als plans d’emergència, segons Iceta, es “requereix d’instruments molt propers al territori”.

Et pot interessar  La CUP acusa el PSC de voler "invisibilitzar-los" en denunciar a la JEC el seu acte d'inici de campanya a Tarragona
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió