Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Catalunya renova el conveni amb Andorra per impulsar l’FP

L'acord vol promoure accions transfrontereres de col·laboració com l'intercanvi d'alumnes

|

- Publicitat -

El Govern ha aprovat la subscripció del conveni entre el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior d’Andorra i el Departament d’Educació per dur a terme actuacions per al foment dels ensenyaments professionals. Es volen promoure accions transfrontereres de col·laboració per un període de quatre anys. Aquestes, s’emmarquen en la formació i millora de competències de l’alumnat, la millora de la formació del professorat, la transferència de coneixement i tecnologia, i la promoció i difusió dels ensenyaments professionals. També es fomenta per ambdues bandes la mobilitat de l’alumnat per cursar les estades de formació en centres de treball i també intercanvis d’alumnes d’FP.

El conveni preveu també que les tres administracions facilitin l’intercanvi d’informació i d’experiències sobre els continguts formatius i les qualificacions professionals, i promoguin accions formatives conjuntes per al professorat de formació professional.

Publicitat

Pel que fa a la transferència de coneixement, l’acord inclou que s’afavoreixin les bones pràctiques del sistema educatiu, s’impulsin la transferència tecnològica i de coneixement entre els instituts i les empreses i s’organitzin jornades tècniques, concursos, premis o altres accions.

Et pot interessar  El govern d’Andorra exigirà saber català als ‘youtubers’ i ‘streamers’ espanyols per a renovar la residència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut