Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Catalunya prorroga 15 dies les mesures de salut pública per contenir el coronavirus

|

- Publicitat -

La Generalitat ha prorrogat 15 dies les mesures especials de salut pública a tot Catalunya per contenir el coronavirus, ha publicat aquest dissabte al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Es mantenen les mesures relacionades amb el consum de begudes alcohòliques, i segueixen prohibint-les trobades i les reunions de més de 10 persones, tant en l’àmbit públic com privat.

Publicitat

Aquesta restricció no inclou les activitats laborals, el transport públic, les activitats de culte, casaments i cerimònies fúnebres, ni activitats culturals, arts escèniques i musicals.

Pel que fa a les fires i festes majors, segueix corresponent als ajuntaments determinar si poden celebrar-se respectant les mesures de seguretat.

Els ajuntaments, juntament amb la Generalitat, són els responsables de vigilar, inspeccionar i controlar les mesures establertes, i s’hauran d’emetre informes periòdics.

Aquesta resolució és aplicable a totes les persones que es trobin i circulin per Catalunya, així com a aquells titulars de qualsevol activitat econòmica, empresarial i establiment d’ús públic ubicat al territori.

Et pot interessar  Salut redefineix el mapa sanitari començant per quatre noves xarxes al Pallars, Girona, la Catalunya central i la C-17
Publicitat

Opinió

Minut a Minut