Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

Carod-Rovira dona un cop de mà a Front Republicà

Sinuós tuit de l'expresident d'ERC sobre la coalició d'esquerres rupturista i independentista

|

- Publicitat -

Josep Lluís Carod-Rovira, qui va ser el 9è Secretari General i el 8è President d’Esquerra Republicana de Catalunya, ha fet un tuit aquest migdia parlant de Front Republicà, la coalició d’esquerres rupturista i independentista que aglutina Poble Lliure, Pirates i Som Alternativa i que competeix directament amb l’electoral d’ERC.

Publicitat

Front Republicà no té drets electorals i tampoc pressupost, un fet que el situa en una clara posició d’inferioritat respecte de les altres candidatures de cara el 28-A.

Amb aquest context, Carod-Rovira ha comparat el Front Republicà amb la formació que l’any 1980 va encapçalar a la circumscripció de Tarragona: Nacionalistes d’Esquerra. Un partit que va abandonar el 1986 quan va publicar el seu article “Crida nacional a ERC” on propugnava la renovació de l’històric partit republicà cap a tesis clarament independentistes.

“El silenci al voltant del Front Republicà i la seva invisibilitat als mitjans i debats em fa pensar en tot el que vam viure i patir amb Nacionalistes d’Esquerra el 1980” afirma Carod-Rovira en aquest tuit:

Et pot interessar  El Govern comparteix "plenament" els objectius de Puigdemont i en destaca la semblança amb els de la Generalitat
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió