Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Carles Heredia ho té clar: “Cal que sorgeixi una nova fornada de dirigents i partits polítics”

|

- Publicitat -

El periodista represaliat, Carles Heredia, ha volgut fer una reflexió interessant. Heredia ha fet saber que el 14 d’octubre, dia que es va fer pública la sentencia contra els presos independentistes “començava una de les setmanes més intenses de la meva vida”.

Així, ha valorat el paper que va fer el conjunt de l’independentisme per oposar-se a la repressió de l’Estat. Heredia ha destacat que el llavors conseller d’Interior, Miquel Buch; l’actual president de la Generalitat, Pere Aragonès; i el president del Port de Barcelona, Damià Calvet van “defensar l’actuació policial”.

Publicitat

Per tant, que van abandonar la gent de la primera línia, que en moltes ocasions varen ser i segueixen sent perseguits amb un “Estat de dret” que actua sempre “al límit de la llei”.

Heredia també ha carregat contra els partits independentistes, ja que o “no van pactar una estratègia conjunta”, o bé “van girar-se d’esquena per no liderar la revolta”.

Finalment, també li ha recordat al llavors president de la Generalitat, Quim Torra, que hauria estat molt més efectiu i hauria visibilitzat molt més el conflicte que Torra hagués estat inhabilitat per defensar els manifestants llavors, en comptes de ser-ho per penjar una pancarta al balcó de la Generalitat.

El periodista represaliat ha conclòs afirmant que “Aquell moment va ser el final real d’una fornada de dirigents i partits polítics. Ara cal que en sorgeixi una de nova”. Heredia ha instat a “no deixar-nos empetitir per uns polítics indignes” i a aprofitar el potencial de la gent quan està mobilitzada.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut