Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Campuzano xifra en 488 milions d’euros l’espoli de l’Estat a Catalunya

El conseller assegura que els diners del "deute històric" haurien permès desenvolupar polítiques "no només en serveis, sinó també en equipaments públics”

|

- Publicitat -

El “deute històric” de l’Estat amb la Generalitat arriba als 488 milions d’euros en dependència, segons els càlculs que ha compartit el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, durant la seva intervenció al Fòrum Europa Tribuna Catalunya.

“Si els estiguéssim administrant des de Catalunya estaríem en condicions de potenciar polítiques no només en serveis, sinó també en equipaments públics“, ha constatat. Així mateix, ha recordat que arran de la suspensió d’un dels mecanismes de cofinançament de l’atenció a la dependència el 2012, en el context de la crisi, el govern català hauria deixat de rebre aquesta suma.

Publicitat

D’altra banda, ha parlat de l’acord de claredat, defensant la proposta del president Pere Aragonès envers “la retòrica” de la resta de partits independentistes i “l’immobilisme” dels que no ho són.

Et pot interessar  El brutal espoli a Catalunya queda retratat amb les diferències per viatjar a València en tren des de Barcelona i des de Madrid
Publicitat

Opinió

Minut a Minut