Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Budó: “Ens hem perdut amb alguns debats i cal reconduir el relat com a Govern”

La consellera de Presidència explica que Torra ha valorat que se l'inhabiliti per la querella de la Fiscalia per desobediència pels llaços grocs

|

- Publicitat -

La consellera de Presidència, Meritxell Budó, ha admès que l’executiu ha de ser capaç d’explicar millor la seva obra a la ciutadania. “Amb el tema de llaços sí o llaços no, ens hem perdut amb debats que a alguns partits els interessa per tapar la realitat del Govern. Hem de ser capaços d’explicar l’obra i endreçar, probablement ens hem perdut amb alguns debats i cal reconduir el relat com a Govern”. Així ho ha sentenciat en una entrevista a Catalunya Ràdio aquest dijous al matí, on la portaveu de l’executiu també ha explicat que el president, Quim Torra, ha valorat que se’l pugui inhabilitar per la querella de la Fiscalia per desobediència amb el tema dels llaços grocs.

Budó ha insistit que damunt la taula no hi ha l’escenari d’avançar una convocatòria electoral a Catalunya, l’endemà que la CUP insistís en anar a eleccions. De fet, la consellera ha reiterat que la reacció del Govern a la sentència del judici del procés “no té perquè ser mitjançant una convocatòria d’eleccions”. “És una possibilitat que no està sobre la taula”, ha afirmat.

Publicitat

D’altra banda, ha dit que aquesta setmana es reunirà amb el número 4 de la llista de JxCat a les eleccions a Barcelona, Ferran Mascarell, per abordar el seu càrrec com a delegat del Govern a Madrid.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut